TILDA SWINTON YENİ WES ANDERSON FİLMİNİN KADROSUNDA

TILDA SWINTON YENİ WES ANDERSON FİLMİNİN KADROSUNDA


İkili tekrar bir arada


Tilda Swinton, ismi henüz belli olmayan ve çekimleri Şubat 2019’da başlayacağı konuşulan yeni Wes Anderson filminin kadrosuna dahil oldu.

tilda-swinton-wes-anderson

Bizleri hayali bir şehirde ağırlamayı planlayan yeni Wes Anderson filmi, müzikal ve komediyi aynı potada eritecek. Çekimleri Fransa’daki Angoulême şehrinde gerçekleşecek film, II. Dünya Savaşı’ndan sonraki dönemde, 1950’li yıllarda geçecek. Yavaş yavaş oyuncu kadrosunu şekillendirmeye çalışan filmde yer alacak ilk isim belli oldu; Tilda Swinton. Yönetmen ile daha önce birçok projesinde birlikte çalışan Swinton’u yine kendisine hayran olacağımız bir rolde, belki de bu sefer şarkı söylerken beyaz perdede izleyeceğiz.

Tilda Swinton’ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosu için Brad Pitt, Lea Seydoux, Natalie Portman gibi isimler de öne çıkıyor. Daha önce kulislerde filmin başrolünde son 5 yıl içinde Oscar almış bir oyuncunun yer alacağı dedikodusu konuşuluyordu. Bu dedikodular, bizlerin karşısına Eddie Redmayne, Gary Oldman, Julianne Moore, Frances McDormand, Emma Stone, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Casey Affleck, Matthew McConaughey ve Jared Leto gibi seçenekleri çıkarıyor.

Yani, Wes Anderson’ın bu yılın sonunda prodüksiyon çalışmalarına başlayacağını açıkladığı filmin kadrosundan yakın zamanda daha çok haber duyacağız.