TOM HIDDLESTON’LI LOKI DİZİSİ GELİYOR

TOM HIDDLESTON’LI LOKI DİZİSİ GELİYOR


Disney büyük oynuyor


Disney’in uzun süredir üstünde çalıştığı ve epey de iddialı olduğu streaming servisinden heyecan verici haberler gelmeye başladı.

Loki-750x500

The Avengers ve Thor serilerinde Tom Hiddleston’ın canlandırdığı Loki karakterinin kendi dizisine sahip olacağı bir süredir konuşuluyordu. Bu dedikodular doğrulandı ve Disney, Hiddleston’ın başrolünde yer alacağı bir Loki dizisinin hayata geçeceğini doğruladı. Bu gelişmeden sonra ilk akla gelen, Loki dizisinin sonunun Marvel evreninin yakın zamanda giriştiği ve başarısızlıkla sonuçlanan Agents of S.H.I.E.LD. ve Daredevil gibi olup olmayacağı.

Bu konu hakkında da akıldaki soru işaretlerini silecek bir gelişme paylaşıldı. Loki dizisinin de dahil olduğu bu yeni projelerin hepsinin; başarısızlıkla sonuçlanan veya bekleneni veremeyen Marvel dizilerini yapan ekip tarafından değil de yepyeni bir ekip tarafından hazırlanacağı ve bizzat Marvel Studios’un başkanı Kevin Feige tarafından denetleneciği yönünde bir açıklama yapıldı.

Şimdilik sadece Tom Hiddleston’un başrolünde olacağını bildiğimiz dizinin bitmiş halini görmemize daha var ama Disney’in attığı bu cesur adımlar gelecek dönemlerde izleyeceğimiz yapımlar için şimdiden heyecan duymamıza neden oluyor.