TOPKAPI SARAYI’NDA BOL HAREKET VAR

TOPKAPI SARAYI’NDA BOL HAREKET VAR


Ayşe Begüm Onbaşı ile Saraydan Çıkış


Topkapı Sarayı’nın uzun yıllardır bir tanıtım filmi için ilk kez kapılarını açtığı nefis Red Bull reklamında, gururumuz jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı, kendisini zorlu bir sınav içinde buluyor.

ayse-begum-onbasi-topkapi-sarayi

Yurtdışından ziyarete gelen misafirlerimiz için İstanbul’un en popüler tarihi turistik duraklarından biri olan Topkapı Sarayı’nda geçen reklam filmi, ortamın büyüsüne kapılıp çantasını içeri girmenin yasak olduğu bir odada unutan Ayşe Begüm Onbaşı’nın Aerobik Jimnastik dalında dünya şampiyonu olmasını sağlayan özel yeteneklerini ustaca sergilediği bir serüvene dönüşüyor.

Parçası olduğu bu özel deneyimi, Hayatımda yaşadığım en güzel ve heyecan verici tecrübelerden biriydi.” şeklinde açıklayan Ayşe Begüm Onbaşı, genelde spor salonlarında yapmaya alışık olduğu bu performansı böylesine önemli bir mekanda gerçekleştirdiği için normalden kat kat heyecanlı olduğunu da sözlerine eklemeden geçmiyor.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye’nin Çin Büyükelçiliği tarafından desteklenen Saraydan Çıkış isimli projeyi, Red Bull TV aracılığıyla bu adresten izleyebilirsiniz.