VIGGO MORTENSEN’DEN YENİ ARAGORN’A TAVSİYELER

VIGGO MORTENSEN’DEN YENİ ARAGORN’A TAVSİYELER


Not al bunları evladım


Geçtiğimiz sene televizyon dünyasına bomba gibi düşen The Lord of The Rings filminin televizyon uyarlaması, hepimizin en merak ettiği projeler arasında yer alıyor. Efsane üçleme de Aragorn rolüyle izlediğimiz Viggo Mortensen, dizide kendisini canlandıracak oyuncuya ufak tavsiyelerde bulundu.

aragorn-lord-of-the-rings

Amazon’un elini taşın altına sokarak hayata geçireceği dizinin beş sezon süreceğini ve ilk sezonunun Aragorn’un gençliğine odaklanacağını öğrenmiştik. Eğer gerçekten hayata geçebilirse televizyon tarihinin en pahalı yapımı olacak diziden gelecek her haberi merakla bekliyoruz. Senaryosunu J.D. Payne ve Patrick McKay‘ın kaleme alacağı yapımla ilgili konuşan Mortensen, kendisinin gençliğini canlandıracak aktöre  J. R. R. Tolkien’ın kitaplarını mutlaka okuması gerektiğini öğütlüyor.

Genç aktörün sadece orijinal üçlemeye değil, İskandinav mitolojisine ve efsanelerine de göz atması gerektiğinin altını çizen Mortensen, ayrıca genç kendisinin gençliğini canlandıracak genç aktöre bol bol Akira Kurasowa filmlerini izlemesinin onun için iyi olabileceğini de paylaştı. Viggo Mortensen’den sonra başka bir Aragorn görmek bizim için epey zor olacak. Umarız genç aktör bu tavsiyeleri dikkate alır ve bu yaşayacağımız garipliği en aza indirir.