YENİ FOALS ALBÜMÜ 2019’DA GELİYOR

YENİ FOALS ALBÜMÜ 2019’DA GELİYOR


Çok bile bekledik


2015’teki What Went Down’ın üstünden geçen 3 yıldan sonra son bir seneyi de stüdyoda albüm kaydıyla uğraşarak geçiren Foals cephesinden yeni haberlerimiz var.

223a42d63a5317107e4ed953e9d8f9ee

Bu kadar uzun zamandır ne kaydettiklerini epey merak ettiğimiz Foals, ekibin kemik elemanlarından olan basçı Walter Gerves’in gruptan ayrıldığını duyurup albüm kaydına kaldığı yerden devam etmişti. Music Week’in paylaştığı gelişmeye göre Transgressive Publishing ve Warner/Chappell Music gibi müzik dünyasının iki büyük şirketi ile bir anlaşma imzalayan grup, bu anlaşmanın detaylarından öğrendiğimiz kadarıyla yeni albümünü 2019’da yayınlayacak.

Warner/Chappell Music’in İngiltere yöneticilerinden Mike Smith’in “Onlar son on yılın en yaratıcı ve ileri görüşlü gruplarından biri. Onların geçmiş işlerine ve önümüzdeki sene yayınlanacak albümünün haklarına sahip olmak ve yaratım süreçlerini izlemek bizim için epey önemli.” açıklamasını yaparak bu haberi birinci ağızdan da doğrulamış oldu.

Yeni albümle ilgili net bir tarih ya da albümün başlığı gibi detayları öğrenmemize daha var ama bu mutlu haberi aldıktan sonra arayı çok açmadan bir Foals teklisi duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz.