ANDRÉ ACIMAN CALL ME BY YOUR NAME’İN DEVAM KİTABINI YAZIYOR

ANDRÉ ACIMAN CALL ME BY YOUR NAME’İN DEVAM KİTABINI YAZIYOR


Açılın sahibi geldi


Geçtiğimiz senenin tartışmasız en çok konuşulan Call Me By Your Name’in devam filminin çalışmalarının başladığını bizzat Armie Hammer’dan öğrenmiştik.

Filmin yönetmeni Luca Guadagnino, serinin devamında daha önce A Bigger Splash ve Suspiria’da birlikte çalıştığı Dakota Johnson’ı oyuncu kadrosuna davet etmek istediğini paylaşmıştı. Johnson’ı, Armie Hammer’ın canlandırdığı Oliver karakterinin eşi olarak kadroya dahil etme planından bahseden başarılı yönetmen, ikilinin beş çocuk sahibi olma ihtimalinden ve Johnson’ın karakteri karşı cinse karşı ayran gönüllü bir karakter olarak hayal ettiğini paylaşmıştı.

Filmin devamının geleceğine kesin gözüyle bakılırken Andre Aciman’ın kitabını senaryolaştırıp En iyi Uyarlama Senaryo Oscar’ı kazanan James Ivory, olası bir devam filminde yer almayacağını ve filmin çekilmesinin mümkün olmadığını söyleyerek kafaları karıştırmıştı. Bu kafa karışıklığına son noktayı koyan ise kitabın yazarı Andre Aciman oldu. Twitter hesabından yaptığı açıklamayla “Filmin devamının gelmesini çok isterim. Hatta yazmaya başladım bile.” diyerek yakın zamanda Elio ve Oliver aşkında ikinci raundu göreceğimiz de kesinleşmiş oldu.

Yakın zamanda bol bol yeni haber duyacağımız Call Me By Your Name, bakalım hakkındaki bu büyük beklentiyi karşılayabilecek mi?