BLACK MIRROR FİLMİNİN DETAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI

BLACK MIRROR FİLMİNİN DETAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI


Black Mirror: Bandersnatch


28 Aralık 2018 tarihinde yayınlanacak bir Black Mirror bölümü/sezonuna ait olduğu düşünülen bir görsel, geçtiğimiz günlerde ortalığı epey karıştırmıştı. Tek başına bir Black Mirror filmine ait olma ihtimalinden de bahsedilen o görüntünün müstakbel bir Black Mirror filminden olduğu kesinleşti.

black-mirror-bandersnatch-filmloverss-1

Black Mirror: Bandersnatch isimli bölümün aslında bir film olduğu kesinleştikten sonra, filmden yeni bir görüntü de basına sızdı. Aynı anda televizyon dünyasında dönmeye başlayan dedikodulara göre Black Mirror: Bandersnatch adı verilen ve interaktif olma ihtimali epey yüksek olan filmin süresinin tam olarak 312 dakika olduğu konuşuluyor. Konu olarak merkezine genç bir yazılımcıyı oturtan film, bu yazılımcının fantastik bir kitabı bir oyuna dönüştürmesinin hikayesini anlatacak.

Gerçek ve sanal dünyanın adım adım iç içe geçeceği film, Black Mirror evrenine yaraşır bir konu gibi gözüküyor. Bir yandan da 5 saatlik süresiyle interaktif bir bölüm olma ihtimali de epey yüksek olan Black Mirror: Bandersnatch, interaktif yapısını nasıl hayata geçirecek heyecanla görmeyi bekliyoruz.

Dizinin 4. sezonunun yönetmen kadrosunda yer alan David Slade imzasını taşıyan filmin başrolünde Dunkirk’ten hatırladığımız Fionn Whitehead yer alıyor. Yüksek ihtimalle White Christmas tadında bir Noel özel bölümü olacak ve süresi dolayısıyla filme dönüşen Black Mirror: Bandersnatch, 5. sezon öncesinde karşımıza çıkacak.

Bakalım bu dedikoduların doğruluğunu kısa sürede öğreneceğiz.