BLACK MIRROR FİLMİNİN İLK FRAGMANI YAYINLANDI

BLACK MIRROR FİLMİNİN İLK FRAGMANI YAYINLANDI


Black Mirror: Bandersnatch yarın yayında


Bir Netflix kullanıcısının fark etmesiyle dizinin hayranları arasında küçük çaplı bir heyecan fırtınası yaratan yeni Black Mirror filminin detayları belli olurken ilk fragman da yayınlandı.

üüüüü

Yeni sezonun ilk bölümü yerine geçecek ve isminin Black Mirror: Bandersnatch olduğunu öğrendiğimiz filmle ilgili duyduğumuz ilk detay, dizinin interaktif bir şekilde ilerleyeceğiydi. Black Mirror bölümlerini düşününce bu hiç de anormal gelmedi. Süre olarak da 300 dakikanın üstünde bir izleme süresi sunacağı konuşulan dizinin asıl süresinin 90 dakika olduğu ama izleyicilerin yapacağı farklı tercihler ve farklı hikayelerle toplamda 5 saatlik bir materyalin hazır olduğu açıklandı.

Konu olarak 1984 yılında geçecek film, merkezine genç bir yazılımcının fantastik bir kitabı bir oyuna dönüştürmesini ve bu süreçte yaşadığı akıl tutulmasını hikayesini anlatacak.

Dizinin 4. sezonunun yönetmen kadrosunda yer alan David Slade imzasını taşıyan filmin başrolünde Dunkirk’ten hatırladığımız Fionn Whitehead yer alıyor. Whitehead’in yanı sıra Asim Chaudhry ve Narnia serisinden hatırladığımız Will Poulter da filmin başrollerinde izleyeceğimiz isimler olacak. Yarın Netflix’te izlemeye başlayacağınız dizinin fragmanı hemen aşağıda.