BRIE LARSON’LI CAPTAIN MARVEL’DAN YENİ FRAGMAN

BRIE LARSON’LI CAPTAIN MARVEL’DAN YENİ FRAGMAN


8 Mart 2019'da vizyonda


Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin üstlendiği Captain Marvel’dan yeni bir fragman paylaşıldı.

brie-larson-captain-marvel-movie

Bir kaç güne ismini öğrenip, boy boy fotoğraflarını bütün internette göreceğimiz Avengers 4‘ün yanında o kadar da çok merakla beklenmeyen bir diğer Marvel filmi olan Captain America, en dolu fragmanıyla karşımızda. Hikayenin içeriği, kahramanımızın geçmişi ve güçlerine nasıl kavuştuğu gibi sorulara ufak cevaplar veren bu fragman, Carol Danvers’ın hikayesi kısaca özetliyor.

Marvel Stüdyolarının yöneticisi Kevin Feige’in açıklamasına göre Captain Marvel, Thanos ile olan mücadelede üstünlüğü iyiliğin tarafına geçirebilecek kadar güçlü bir karakter. Hatta Marvel’a göre serideki en güçlü karakter de Captain Marvel olacak. 1990’larda geçecek olan hikaye, hem Carol Danvers’ın hikayesini hem de Marvel Sinematik Evreni’nin bilinmeyen bir dönemini anlatacak.

Starforce’un lider Mar-Vell rolünde Jude Law, Guardians of the Galaxy’den tanış olduğumuz Korath rolünde Djimon Hounsou, yine Guardians of the Galaxy’de izlediğimiz Ronan the Accuser rolünde Lee Pace, Minn-Erva rolünde Gemma Chan, Talos rolünde Ben Mendelsohn ve Maria “Photon” Rambeau rolünde ise Lashana Lynch gibi zengin bir süper kahraman kadrosuna sahip film, 8 Mart 2019‘da vizyonda.