MICHAEL JORDAN’IN SON SEZONUNU ANLATAN BELGESELDEN FRAGMAN

MICHAEL JORDAN’IN SON SEZONUNU ANLATAN BELGESELDEN FRAGMAN


The Last Dance


Michael Jordan’ın bir efsaneye ve tüm zamanların en büyük basketbolcusuna dönüştüğü Chicago Bulls yıllarının ve NBA’e geri dönüşüne kadar aktif basketbol hayatının son sezonunu anlatacak belgeselden bir fragman yayınlandı.

1998 yılında Chicago Bulls ile 8 senede 6 şampiyonluk kazandıktan sonra emekliye ayrılan Michael Jordan ve 98 efsane Bulls kadrosunun hikayesinin bir belgesele dönüştüğünü biliyorduk ve daha önce yayınlanan mini trailer ile epey heyecanlanmıştık. Şimdi de The Last Dance’den paylaşılan yeni fragman ile projeye olan merakımız epey artmış durumda.

Sadece basketbolun değil spor tarihinin en büyük isimleri arasında yer alan Jordan’ın ve efsane Bulls kadrosunun 1998 yılında, kendilerine verilen özel bir izinle her anlarını kaydeden bir kamera ekibiyle dolaşmasıyla ortaya çıkan belgesel 20 yıllık bugüne kadar kullanılmamış görüntülerden oluşuyor. Scottie Pipen, Dennis Rodman, Toni Kukoc ve Steve Kerr gibi isimlerin de röportajlarıyla yer aldığı belgesel 2020 yılında yayınlanacak.

Hem basketbol hem de spor tarihinin en heyecanlı hikayelerinden birini izlemek için sabırsızlanıyoruz.