STRANGER THINGS OYUNU GELİYOR

STRANGER THINGS OYUNU GELİYOR


Stranger Things: The Game


Son yılların televizyon dünyasından Game of Thrones ile popülerlik konusunda başı çeken yapımlarından Stranger Things, oyun dünyasına girişini kendine has bir şekilde yaptı.

Ekran Resmi 2018-12-07 12.47.34

Dün akşam gerçekleşen ve oyun dünyasının önemli ödüllerinden biri olan The Game Awards’ta serinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşler tarafından duyurulan Stranger Things: The Game, aksiyon macera RPG türünde ve dizinin geçtiği zaman dilimine saygı duruşu olarak 16-bit formatında.

Bonus XP tarafından Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Mac ve PC geliştirilen oyun, dizinin yeni sezonunda yaşanacak gelişmelerden esinlenerek tasarlanmış. Paylaşılan video da tekrar Hawkings Lab’e döndüğünü gördüğümüz karakterlerimiz, yeni sezonda aksiyon kısmının daha yüksek olacağının da işaretini veriyor.

Dizinin yayınlanma tarihi için kesin bir tarih vermeyen ama 2019 yazını işaret eden Stranger Thnigs’in yaratıcıları, aynı şekilde oyunun çıkış tarihi için de kesin konuşmaktan kaçındı. Ama yeni sezonla ilgili spoiler barındırması sebebiye oyunun da dizinin yeni sezonu ile yakın tarihlerde piyasaya çıkması muhtemel.

Oyunun gayet heyecan verici trailer’ı hemen burada.