ANGELINA JOLIE BEYAZ PERDEYE DÖNÜYOR

ANGELINA JOLIE BEYAZ PERDEYE DÖNÜYOR


Those Who Wish Me Dead


Televizyon ve beyaz perdenin başarılı senaristlerinden Taylor Sheridan, yeni filmi Those Who Wish Me Dead’te başrolü Angelina Jolie’ye emanet edecek.

Angelina Jolie Visits The United Nations

Hell or High Water, Sicario, Wind River gibi başarılı filmlerin yanında Sons of Anarchy ve Veronica Mars gibi yapımların da senaryolarından sorumlu olan Taylor Sheridan; Those Who Wish Me Dead’te sadece yönetmen koltuğunda oturacak. The Propher ile çok satanlar listelerine giren Michael Koryta‘nın aynı isimli romanından uyarlanan Those Who Wish Me Dead’in senaryosunu Blood Diamond ve Warcraft gibi filmler için kalem sallamış olan Charles Leavitt’e emanet olacak.

Film, Montana kırsalındaki bir orman yangını sırasında yaşanan kovalamacayı ve bir cinayete tanık olduktan sonra tanık koruma programına alınan 14 yaşındaki bir çocuğun hayatta kalma mücadelesini anlatacak. En son 2015’te eski eşi Brad Pitt ile başrolünü paylaşıp yönetmenliğini yaptığı By The Sea filminde beyaz perdede gördüğümüz Angelina Jolie, şimdilik projeden ismi açıklanan tek oyuncu. Film ise yüksek ihtimalle 2020’nin ilk günlerinde vizyonda olacak.