BEYONCÉ VE JAY Z’Yİ ÖMÜR BOYU BEDAVA İZLEMEK İSTER MİSİNİZ?

BEYONCÉ VE JAY Z’Yİ ÖMÜR BOYU BEDAVA İZLEMEK İSTER MİSİNİZ?


O zaman hoş geldin veganlık!


Müzik dünyasının en popüler çiftlerinden Beyoncé ve Jay Z, hayranlarının konserlerini ömür boyu bedava izleyebileceği bir yarışma başlattı.


Bu gönderiyi Instagram’da gör

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Beyoncé (@beyonce)’in paylaştığı bir gönderi ()

The Greenprint Project ile bir iş birliğine giden ikili, yarışmaya katılıp vegan olmaya karar veren ve bunu doğru şekilde hayata geçirecek hayranlarına ömür boyu bedava konser izleme fırsatı verecek. İkilinin birkaç yıldır kendi hayatlarında uyguladığı beslenme sisteminin parçası olan yazar Marco Borges’in The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World isimli kitabı, alışık olduğumuz beslenme sistemlerinden farklı alternatiflerin de olduğunu ve bunların nasıl uygulanacağıyla ilgili hem yemek tarifleri hem de taktikler veriyor.

Yarışmanın ne kadar katı şartları olduğuna ve bunların nasıl denetleneceğine dair herhangi bir fikrimiz yok. Ama siz ille “Ben bu konserlere gidecem!” diyorsanız sizleri bu adrese alalım. Sonuçta bedava bilet.