BIG LITTLE LIES’IN YENİ SEZONU HAZİRAN’DA BAŞLAYABİLİR

BIG LITTLE LIES’IN YENİ SEZONU HAZİRAN’DA BAŞLAYABİLİR


Nicole Kidman'dan al haberi


HBO’nun 2017’de en çok konuşulan televizyon yapımlarından biri olan Big Little Lies’ın ikinci sezonunda neler olacak büyük merak konusu. Esasen bir sezon olarak planlanan dizi, büyük beğeni toplamasının ardından ikinci sezon onayını alıp hayranlarını şaşırtmıştı.

big-little-lies-meryl-streep-1523003105

Yönetmen koltuğunda Jean-Marc Vallée’nin oturduğu; kadrosunda Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott ve Zoe Kravitz gibi isimlerin yer aldığı Big Little Lies, yeni sezonda kadrosuna Celeste Wright’ın annesi Mary Louise Wright’ı rolünde Maryl Streep’i dahil ederek beklentileri daha da yukarı çekmişti.

Dizinin yeni sezonuna gelecek olursak CNN’in “New Year’s Eve Live with Anderson Cooper and Andy Cohen” isimli yılbaşı programına katılan Nicole Kidman, ikinci sezonun yayın tarihi üzerine sorulan bir soruya “Şimdilik Haziran gibi gözüküyor” açıklamasını yaptı. David E. Kelley’nin senaryosunu Liane Moriarty’nin romanından uyarladığı dizi, ilk sezonunda bir cinayet soruşturmasının ortasında kalan üç kadının hikayesini anlatıyor.