CHANNING TATUM MALUM GAMBIT FİLMİNİ YÖNETMEK İSTİYOR

CHANNING TATUM MALUM GAMBIT FİLMİNİ YÖNETMEK İSTİYOR


Yapın şu filmi be


Süper kahraman dünyasının yılan hikayesine dönen filmi Gambit’te bir sona doğru yaklaşıyoruz gibi gözüküyor. En azından şimdilik…

channing-tatum-gambit

Fox’un peşini bıraktığı ama Channing Tatum’un bırakmadığı Gambit filminden yeni gelişmeler var. X-Men serisini yeniden canlandırmak için makul bir fırsat olarak düşünülen ama 2014 yılından bu yana bir türlü hayata geçemeyen Gambit filmiyle ilgili olumlu adımlar atılmaya başlandı.

2017’nin son günlerinde filmin yönetmen koltuğunda Gore Verbinski’nin oturacağı açıklanmasıyla yine bizleri bir heyecan dalgası sarmıştı, ta ki  kısa bir süre sonra projenin yeni bir yönetmen arayışına girdiği haberiyle başladığımız yere dönene kadar. Bu sefer de Deadline‘ın haberine göre temsilcileriyle yollarını ayıran Tatum’un, Gambit projesinde yönetmen koltuğuna geçebileceğini belirtti. Mizahi bir yolla olsa da projede yıllar içinde değişmeyen tek isim olduğunun altını çizerek “Belki de filmi ben yönetmeliyim.” açıklaması yaptan Channing Tatum’a hak vermemek elde değil.

Geçtiğimiz yıl yapımcı Simon Kinberg de Gambit hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Yaptığı açıklamalarda Gambit’in çok iyi bir senaryosunun olduğunu, filmin romantik komedi türünde dahi olabileceğini ve 2019 yılı içerisinde de çekimlerine başlanacağını söyleyen Kinberg’ün dedikleri gerçek olmadı. Disney’in 20th Century Fox ile birleşmesinin ardından yalnızca Gambit’in değil, bir Drew Godard projesi olan X-Force ile Noah Hawley’nin Dr. Doom filmlerinin de hala belirsizliğini koruyor. Bakalım Channing Tatum’lu Gambit, bu filmlerin yolunu açıp şeytanın bacağını kırabilecek mi?