DAVE BAUTISTA DUNE’UN KADROSUNA KATILDI

DAVE BAUTISTA DUNE’UN KADROSUNA KATILDI


Denis Villeneuve işini biliyor


Blade Runner 2049’dan sonra rotasını bir diğer bilim kurgu klasiği olan Dune’a çeviren Denis Villeneuve, filminin kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

r7r77eucgvhltskenflb

David Lynch imzalı Dune’da Kyle MacLachlan’ın oynadığı Paul Atreides karakterini Timothée Chalamet’nin, son iki Mission Impossible filminde izlediğimiz Rebecca Ferguson’ın da Atreides’in annesi Lady Jessica’yı canlandıracağının belli olmasıyla bir sonraki adımı merak ettiğimiz filmden uzun zamandır haber almamıştık.

Projeden gelen son haberlere göre Guardians of the Galaxy serisinde Drax karakterini canlandıran Dave Bautista da filmin kadrosuna dahil oldu. Blade Runner 2049’da da Supper Morton rolünde izlediğimi Bautista, Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn’ın kovulmasından sonra seriyi bırakma noktasına kadar gelmişti.

Dune serisine dönecek olursak Bautista’nın canlandıracağı rol henüz belli değil. Hali hazırda üç kişinin belirli olduğu Dune evreninin hikayesinin iki film olarak beyaz perdeye geleceğini bizzat Villeneuve’ün kendisi açıklamıştı. Prodüksiyon çalışmaları ağır ağır devam eden projeden yakın zamanda daha çok haber almayı ümit ediyoruz.