DAVID FINCHER VE DEADPOOL’UN YÖNETMENİNDEN ANİMASYON DİZİ

DAVID FINCHER VE DEADPOOL’UN YÖNETMENİNDEN ANİMASYON DİZİ


Love, Death & Robots


Dün müzik dünyasındaki süper gruplardan bahsetmişken bugün de sinema dünyasından benzer bir haber karşımıza geldi. Netflix, Deadpool serisinin yaratıcısı Tim Miller ve kendisini artık tanıtmaya gerek duymadığımız David Fincher aynı projede bir araya geliyor.

Toplam 185 dakika olacak yapım Sentient Dairy Products, Werewolf Soldiers, Robots Gone Wild, Garbage Monsters, Cyborg Bounty Hunters, Alien Spiders ve Blood-Thirsty Demons From Hell gibi hikayeleri bir araya getirecek.

Netflix’in yetişkinlere yönelik bir animasyon yapım olarak duyurduğu Love, Death & Robots isimli animasyon dizisi; bilim kurgu, komedi ve korku gibi farklı türleri bir araya getiren 18 kısa öyküden oluşacak. Dünyanın dört bir yanından farklı yapımcıların ve teknik ekiplerin bir arada çalıştığı dizi, 2D’den photo-real 3D CGI’ye birçok farklı animasyon tekniğini de bir arada barındıracak.

Projeyle ilgili konuşan Tim Miller “Love, Death and Robots benim rüya projem. Animasyon tutkumla inanılmaz hikayeleri bir araya getiriyor. Fantastik gece yarısı filmleri, çizgi romanlar, kitaplar ve dergiler bana onlarca yıldır ilham verseler de, vakti zamanında bir parçası olduğum marjinal geek ve nerd kültürüne hapsedilmişlerdi. Yetişkinlere yönelik animasyonların nihayet günümüz kültüründe daha geniş yer bulmasından dolayı son derece mutluyum.” açıklamasıyla hem içini döktü.

Bölümleri 5 ila 15 dakika arasında değişecek dizinin yayın tarihiyle ilgili bir detay paylaşılmadı.