JAMES GUNN SUICIDE SQUAD 2’Yİ YÖNETECEK

JAMES GUNN SUICIDE SQUAD 2’Yİ YÖNETECEK


Marvel'dan DC'ye


Son yıllarda Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni olarak aklımıza gelen James Gunn, hakkında çıkan suçlamalar yüzünden projeden uzaklaştırılmıştı. Bu süreçte beyaz perdeden uzak kalan Gunn, yeni projesini buldu.

Guardians Of The Galaxy - Mission: BREAKOUT! Grand Opening

Marvel evreninden DC’ye geçiş yapan James Gunn, DC’nin pek de keyif vermeyen süper kahraman ekstravaganzası Suicide Squad’ın devam filmi Suicide Squad 2’ye katıldı. Büyük imza kampanyaları ve oyuncuların da Gunn’ın geri dönmesi için uğraşmalarına rağmen geri adım atmayan Marvel, yönetmenin biletini kesmişti. İlk olarak Suicide Squad 2’nin senaryosunu yazacağı açıklanan ve şimdi de yönetmenlik koltuğuna geçeceği duyurulan tecrübeli yönetmen, serinin kontrolünü tamamen eline almış gibi gözüküyor. Ayrıca bu gelişmeyle filmin vizyon tarihini de duyuran Warner Bros. 6 Ağustos 2021’i takviminde ayırtmış durumda.

Yıllardır Marvel karşısında başı eğik dolaşan DC, Guardians of the Galaxy ile büyük başarı yakalayan James Gunn’ın etinden sütünden yararlanıp bu sefer istediğini elde edebilecek mi? Göreceğiz.