JON BERNTHAL VE VERA FERMIGA THE MANY SAINTS OF NEWARK KADROSUNDA

JON BERNTHAL VE VERA FERMIGA THE MANY SAINTS OF NEWARK KADROSUNDA


Sopranos ailesinin yeni üyeleri


Televizyon dünyasının en iyi dizileri arasında gösterilen The Sopranos’un öncesini anlatacak sinema filmi The Many Saints Of Newark’ın kadrosu büyümeye devam ediyor.
eadda25a-976e-4af3-b840-5b5174995e0c
Senaryosu dizinin de senaristi ve yaratıcısı olan David Chase ve Boardwalk Empire‘ın senaristi Lawrence Konner tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda ise Six Feet UnderLost ve Mad Men gibi dizilere imza atan Alan Taylor‘ın oturacağı The Many Saints of Newark’ta Alessandro Nivola, dizide yer alacağı açıklanan ilk ve tek isimdi. Dizinin ana karakteri olan Tony Soprano’nun gençliğinin de filmde yer alacağı açıklanmış ama bu karaktere kimin hayat vereceği paylaşılmamıştı.
Bugün gelen yeni haberlere göre son olarak Netflix’in The Punisher dizisinde karşımıza çıkan Jon Bernthal ve korku serisi The Conjuring’den hatırladığımız Vera Farmiga’nın filmin oyuncu kadrosuna dahil olduğu resmen açıklandı. Bernthal ve Farmiga’nın canlandıracağı karakterler şimdilik açıklanmazken gittikçe hızlanan prodüksiyon çalışmaları, filme tahminimizden daha yakın bir zamanda kavuşabileceğimizin sinyallerini veriyor.
Dizinin yaratıcısı David Chase’in aynı zamanda yapımcı koltuğunda oturacağı filmin vizyon tarihi ise şimdilik belli değil.