KANYE WEST KUBBE İSTİYOR COACHELLA YAPMAM DİYOR

KANYE WEST KUBBE İSTİYOR COACHELLA YAPMAM DİYOR


Ve Kanye West festivali bırakıyor


Geçen hafta açıklanan Coachella’nın 2019 line-up’ıyla müzik dünyası hem olumlu hem de olumsuz anlamda “Böyle line-up mu olur?” diye konuşmaya başlamıştı.

Öğrendiğimiz son gelişmelere göre Tame Impala, Childish Gambino ve Ariana Grande’nin başını çektiği festivalde bu üç isimden bir tanesinin yerine Kanye West’in yer alacağı ama bu planın son anda iptal olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşanan bu değişikliğin sebebi de sonunda ortaya çıktı. Sorun West’in festival alanının ortasına sadece kendisi için kubbe şeklinde bir sahne istemesiymiş.

Festival yetkilileri, böyle bir değişikliğin Coachella’nın bütün yerleşim planını değiştireceği ve tuvaletler konusunda festival katılımcılarını sıkıntıya uğratacağı gerekçesiyle Kanye West’in bu teklifine hayır demek zorunda kalmış. Festivalin başlamasına dört ay kala böyle bir istekle ortaya çıkan West’i reddetmek durumunda kalan Coachella ekibi West’in çok geçmeden de festivalde yer almayacağını açıklayan bir mail ile karşı karşıya kalmış.

Son olarak 2011’de festivalin headline ismi olarak sahneye çıkan West bu hızla albüm yayınlamaya devam ederse önümüzdeki sene, 2019’un boşluğunu rahatlıkla doldurabilir.