KATE WINSLET HBO’NUN YENİ DİZİSİNDE BAŞROLDE

KATE WINSLET HBO’NUN YENİ DİZİSİNDE BAŞROLDE


Mare of Easttown


Şu günlerde Game of Thrones’un final sezonuyla meşgul olan HBO, bir yandan da diğer projelerini aksatmadan devam ediyor. Bu projelerin en yenisi olacak mini dizi Mare of Easttown’un başrolünde yer alacak isim belli oldu.

1497348037-kate-winslet-longines

En son yedi yıl önce Mildred Pierce ile televizyonda izlediğimiz ve buradaki performansıyla Emmy’ye aday olan Kate Winslet, uzun bir aradan sonra Mare of Easttown ile tekrar televizyona dönmeye hazırlanıyor. Brad Ingelsby’nin yarattığı ve senaryosunu kaleme aldığı dizinin aynı zamanda yapımcılığını üstlenecek Winslet, Pennsylvania’nın küçük bir kasabasında yaşayan ve bölgede yaşanan bir cinayeti araştırmak için kolları sıvayan bir dedektifi canlandıracak. Bir taraftan katili bulmaya çalışırken bir taraftan da özel hayatındaki sorunlarla boğuşan bir kadının hikayesini anlatacak dizi, HBO’nun geçen seneki başarılı yapımlarından Sharp Objects’le olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Yönetmen koltuğunda Gavin O’Connor’ın yer aldığı ve dizinin bütün bölümlerini çekeceği mini dizinin ne zaman başlayacağı ve başka kimleri izleyeceğimiz henüz soru işareti olan konular.