KEVIN PARKER YENİ TAME IMPALA ALBÜMÜ HAKKINDA KONUŞTU

KEVIN PARKER YENİ TAME IMPALA ALBÜMÜ HAKKINDA KONUŞTU


Bu sene o sene


Avusturalya’nın The Sunday Times gazetesine konuşan Kevin Parker, yeni Tame Impala albümünün durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı.

kevin-parker-of-tame-impala-2016-a-billboard-1548

Coachella’da headline olarak sahne alacaklarının açıklanmasının ardından bu sene içinde yeni Tame Impala şarkıları dinleyeceğimizin garantisini veren Kevin Parker, bu haberi bir adım daha ileri taşıyıp yeni albümlerinin bu yıl bitmeden yayınlanmış olacağını açıkladı. 2019’u grubun kariyerini değiştirecek kadar önemli bir yıl olarak nitelendiren Parker, “Günde 10 ya da daha fazla saat başka hiçbir şey yapmadan bu albümü bitirmek üzerine çalışıyorum.” açıklamasını yaptı.

Daha önce “Yeni şarkıları ilk olarak konserlerde çalmanın pek taraftarı değilim.” diyen Parker, albümün Coachella’dan önce çıkacağı dedikodularına da “Henüz bu konuda bir zaman belirlemedim ve bu baskı beni etkilemiyor. Bence her albümün kendi zamanı var. Bir albümün üstünde 20 yıl uğraşmam. Bittiğini düşünüyorsam bitmiştir ve artık yayınlanma vakti gelmiştir.” diyerek bu konudaki fikrini delikanlıca ve keskin bir şekilde dile getirdi. Kayıt sürecinde Lady Gaga ile olan iş birliğindeki ruh haline büründüğünü ve o zamanki yaratıcılığını tekrar kullandığını paylaşan Parker, “Beklenti iyidir… ürettiğim şeyi duymayı bekleyen insanlar tarafından güçlü hisseden bir sanatçı olmak istiyorum.” diyerek yeni albüm hakkında fikir vermiş de oldu.

Röportajda Coachella’da headline olduklarını grup arkadaşlarına haber vermeyi unutmasından da bahseden Kevin Parker, “Sabah uyanıp posteri görünce bana ‘Güzel şakaymış’ diye mesaj attılar ama onlara bunun şaka olmadığını söylemeyi ve orada sahne alacağımızı söylemeyi unutmuştum” diyerek kafasının albümle ne denli meşgul olduğu hakkında da ipucu vermiş oldu.