LUCA GUADAGNINO CALL ME BY YOUR NAME’İN DEVAMIYLA İLGİLİ KONUŞTU

LUCA GUADAGNINO CALL ME BY YOUR NAME’İN DEVAMIYLA İLGİLİ KONUŞTU


Elio & Oliver ile Paris'e gidiyoruz


Her hafta hakkında yeni bir haber almazsak eksik kalacağımız Call Me By Your Name’in devam filmiyle ilgili bu sefer yönetmen cephesinden gelen taze bir haber var.

call-me-by-your-name-armie-timothee-bts

Son olarak geçtiğimiz filmin devamının geleceğine kesin gözüyle bakılırken Andre Aciman’ın kitabını senaryolaştırıp En iyi Uyarlama Senaryo Oscar’ı kazanan James Ivory, olası bir devam filminde yer almayacağını ve filmin çekilmesinin mümkün olmadığını söyleyerek kafamızı karıştırmıştı. Bu kafa karışıklığına son noktayı koyan ise, kitabın yazarı Andre Aciman’ın “Rahat olun o iş bende” diyerek kitabın devamını bizzat kaleme almaya başladığını açıklaması olmuştu.

Son olarak bu gelişmeyle bıraktığımız filmin yönetmen Luca Guadagnino, yeni filmin açılış sahnesiyle ilgili fikirlerini paylaştı. Hikayeyi kafasında Richard Linklater’ın Boyhood’u gibi tasarladığını açıklayan Guadagnino, artık hikayenin İtalya’dan çıkıp farklı bir yöne doğru ilerlemesi gerektiğini açıkladı. Yeni filmin mekan olarak Paris’te başlayıp New York’ta son bulması ihtimalinin epey yüksek olduğunu da sözlerine ekleyen başarılı yönetmen, Elio’yu “80’lerin en başarılı yönetmenlerinden biri olan Paul Vecchiali’nin Once More filmini izlerken yaşlı gözlerle göreceğiz.” açıklamasını yaptı.

Senaryo ve prodüksiyon çalışmaları devam eden filmin vizyon tarihi için paylaşılan herhangi bir tarih bulunmuyor.