SAM ROCKWELL VE MICHELLE WILLAMS’LI FOSSE/VERDON’DAN İLK TEASER

SAM ROCKWELL VE MICHELLE WILLAMS’LI FOSSE/VERDON’DAN İLK TEASER


Buralar hep dans olacak


Geçtiğimiz sene Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ı kazanan Sam Rockwell ve uzun zamandır televizyonda görmediğimiz Michelle Williams’ın başrollerini paylaştığı Fosse/Verdon’dan ilk teaser paylaşıldı.

06-fosse.w536.h536.2x

Broadway’in en ünlü simalarından Lin-Manuel Miranda, Thomas Kail ve Steven Levenson üçlüsünün imzasıyla FX’te seyirciyle buluşacak mini dizi Fosse/Verdon, sekiz bölümden oluşacak.  Sam Wasson’ın yazdığı Fosse isimli biyografiden uyarlanacak dizi, usta yönetmen Bob Fosse ve unutulmaz Broadway dansçısı Gwen Verdon arasındaki romantik ve yaratıcı ilişkiyi, ikilinin sanatsal birlikteliğini anlatacak. Fosse’un Broadway için ürettiği koreografiler üzerinden ilerleyecek dizi, şov dünyasının görünmeyen yüzünde yaşananları da ekrana getirecek.

Norbert Leo Butz, Margaret Qually, Aya Cash, Nate Corddry, Susan Misner, Bianca Marroquin ve Kelli Barrett gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı yapım için şimdilik belirlenmiş bir yayın tarihi gözükmüyor.