SPACE JAM 2’NİN YÖNETMENİ İDDİALI KONUŞTU

SPACE JAM 2’NİN YÖNETMENİ İDDİALI KONUŞTU


Bu film çok başka olacak


Uzun süredir haber alamadığımız Space Jam 2’nin yönetmeni Terence Nance, filmin ilerleyişi hakkında bilgi verdi. Yıllardır gündemde olan 90’ların kült filminin devam projesinde LeBron James’in başrolde olacağı daha evvelden açıklanmıştı.

space-jam-76

Black Panther, Fruitvale Station ve Creed’in yönetmeni Ryan Coogler, yapımcı olarak dahil olduğu projede yönetmen koltuğunu 2013 yapımı bağımsız film An Oversimplification of Her Beauty ile dikkatleri üzerine çeken Terence Nance’e emanet etmişti. 1996 yılında Michael Jordan’ın başrolünde yer aldığı ve animasyon ile live-action’ı birleştiren filmin günümüzdeki versiyonunun nasıl olacağı büyük merak konusuydu.

Filmle ilgili konuşan Nance, “Bu film herşeyi yerle bir edecek.” açıklaması yaparak kafamızda daha fazla soru işareti oluşmasına sebep oldu. Yer aldığı projelerde elini korkak alıştırmadan çalışmasıyla meşhur olan genç yönetmen, basketbol ve animasyon dünyasının en büyük isimlerini bir araya getirecek projeyle ilgili “Çocukluğundan beri çizim yapan ve uzun bir süre animasyon sanatçısı olarak çalışmış biri olarak benim için böyle bir projede yer almak çok önemli bir şey ve insanlara beklediklerini vereceğim.” diyerek de iddialı açıklamalarda bulundu.

Filmle ilgili herhangi bir görüntü görmemize daha epey var, ama yönetmenin iddialı açıklamalarına bakarsak bizleri güzel bi film bekliyor gibi gözüküyor.