SPIKE JONZE VE IDRIS ELBA’DAN SUPER BOWL REKLAMI

SPIKE JONZE VE IDRIS ELBA’DAN SUPER BOWL REKLAMI


Televizyon ve spor dünyası çarpışıyor


ABD’nin en büyük televizyon ve spor olayının kesişim kümesinde yer alan Super Bowl, iki önemli ismin yan ayana gelmesine vesile oldu.

jkjkj

Reklam araları milyon dolarlara satılan, her sene devre arasında sahne alacak ismin büyük heyecanla beklendiği ve devasa bir şova dönüşen şampiyonluk maçı için markalar da yavaş yavaş hazırladığı özel reklamları yayınlamaya başladı. İlk olarak The Dude ve Carrie Bradshaw‘lu Stella Artois reklamıyla başlayan fırtınası yeni bir marka ile devam ediyor.

Squarespace isimli bir web sitesi oluşturma arayüzü, Super Bowl’da yayınlanacak reklamı için Spike Jonze ve Idris Elba’yı bir araya getirdi. Idris Elba’nın kendisini canlandırdığı ve kendi adına bir web sitesi açmak için yapımcı asistanıyla yaşadığı diyaloğu anlatan videonun yönetmen koltuğunda, çektiği filmler ve müzik videolarıyla popüler kültürün önemli isimlerinden birine dönüşen Spike Jonze oturuyor.

Super Bowl’da yayınlanmak üzere Ridley Scott’ın çektiği THY reklamının kamera arkası görüntülerini buradan, Idris Elba ve Spike Jonze’lu reklamı ise aşağıdan izleyebilirsiniz.