STEVEN SPIELBERG’ÜN WEST SIDE STORY’Sİ BAŞROLÜNÜ BULDU

STEVEN SPIELBERG’ÜN WEST SIDE STORY’Sİ BAŞROLÜNÜ BULDU


Rachel Zegler ile tanışın


Steven Spielberg’ün yönetmen koltuğunda oturacağı West Side Story’nin beyaz perde uyarlamasında ikinci başrolü kimin canlandıracağı belli oldu.

1_LICoNsMxrDnki-_GKbQpyA

Son filmi The Post ile yine Oscar Ödülleri’nde kendisini andığımız usta yönetmen, Stephen Sondeim ve Leonard Bernstein imzalı Hollywood ve Broadway’in kült yapımlarından West Side Story’yi tekrar sinemaya uyarlayacağı projesinde Tony rolünü Ansel Elgort’a teslim ettiğini açıklamıştı.

İlk başrol oyuncusunun belli olmasının ardından gözler Tony’nin karşısında yer alacak Maria rolünü aramaya başlamıştı. Aradığı o oyuncuyu 30.000 kişinin başvurduğu bir seçmede bulan Spielberg, 17 yaşındaki genç aktris Rachel Zegler’e Maria rolünü emanet etti. “Bu muhteşem oyuncu kadrosunun yanında böylesine önemli bir rolü oynayacağım için çok heyecanlıyım.” açıklamasını yapan Zegler, oyunculuğundan çok YouTube kanalında yaptığı şarkı cover’larıyla internet dünyasında tanınıyor. Böylelikle internetten Holywood’a büyük bir sıçrayış yapan genç aktris, bu rolün altından nasıl kalkacak heyecanla takip edeceğiz. Zegler’in yanı sıra Ariana DeBose (Anita), Tony ödüllü David Alvarez (Bernando) ve Josh Andrés Rivera (Chino) da filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ayrıca 1961 yapımı filmde Anita rolüyle Oscar kazanan Rita Moreno‘nun da yeniden çevrimde Valentina karakteriyle bir kez daha filmde yer alacağını hatırlatalım.

New York sokaklarında bir çete ve aşk hikayesini anlatan West Side Story’de kalan diğer roller için seçmeler hala devam ediyor. Ama başrol oyuncularının belirlenmiş olması, filmin çekim aşamasına yakın olduğunu gösteriyor.