THE NOTEBOOK MÜZİKAL OLUYOR

THE NOTEBOOK MÜZİKAL OLUYOR


Büyük aşk Broadway'e taşınıyor


Ryan Gosling ve Rachel McAdams’ın Yeşilçam filmlerindeki aşklara taş çıkartan hikayesi beyaz perdeden sonra bu sefer de sahnelere taşınıyor.

notebook

Nick Cassavetes’in yönetmenliğini yaptığı ve kötü eleştirmenlerden kötü yorumlar almasına rağmen bir şekilde aşk filmleri arasında kült bir konuma yükselen The Notebook, salya sümük ağlatmaya yıllar sonra kaldığı yerden devam edecek.

Ryan Gosling ve Rachel McAdams’ın başrollerini paylaştığı yapım, beyaz perdede yakaladığı başarıyı bu sefer de sahnelere taşımak için yolunu Broadway’e çevirmiş gözüküyor. NBC’nin geçen senenin başarılı yapımlarından This Is Us’ın yapımcısı Bekah Brunstetter’ın başında olduğu proje için bir yıldır çalışan Ingrid Michaelson’ın açıklamasıyla öğrendiğimiz projede filmin uyarlandığı kitabın yazarı Nicholas Sparks da bizzat yer alacak.

Mean Girls ve Pretty Woman gibi yapımlardan sonra sinema – Broadway arası geçişin son örneklerinden biri olacak The Notebook’un ne zaman sahneleneceği ya da kimler tarafından sahneleceği şimdilik belirsiz.