THE SHINING’İN DEVAM FİLMİ DOCTOR SLEEP KASIM’DA VİZYONDA

THE SHINING’İN DEVAM FİLMİ DOCTOR SLEEP KASIM’DA VİZYONDA


Halloween'den bir hafta sonra


Hikayenin sahibi Stephen King, yönetmeni Stanley Kubrick olunca otomatik olarak sinema tarihinin kült yapımları arasına ismini yazdıran The Shining’in devam filminin vizyon tarihi belli oldu.

The_Shining_3

Stephen King’in The Shining’in devamı niteliğini taşıyan 2013 çıkışlı kitabı Doctor Sleep, Gerald’s GameBefore I Wake ve Oculus gibi filmlerin yönetmeni Mike Flanagan’ın yönetmenliğinde yavaş yavaş da olsa çalışmalarına devam ediyor. Ewan McGregor’ın Jack ve Wendy Torrance’ın oğlu, “redrum çocuk” Danny Torrance’ın büyümüş halini canlandıracağı filmin kadrosunda, Rebecca Ferguson, Jacob Tremblay, Bruce Greenwood ve Zahn McClarnon gibi isimler yer alıyor.

Şimdiye kadar filmin vizyon tarihiyle ilgili öğrendiğimiz tek şey, 2020 yılını beklememiz gerektiğiydi. Warner Bros. bu bilgiyi güncelleyip filmin vizyon tarihini 8 Kasım 2019 olarak açıkladı.

Stephen King’in ilk filmin uyarlamasından memnun olmadığını McGregor sayesinde öğrenmiştik. Yeni filmde bu eksikliği gidereceklerinin altını çizen McGregor’a kolaylıklar diliyoruz.