YENİ CAPTAIN MARVEL FRAGMANINDA BRIE LARSON IŞIL IŞIL

YENİ CAPTAIN MARVEL FRAGMANINDA BRIE LARSON IŞIL IŞIL


Avengers'ın kuruluş günlerine gidiyoruz


Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin paylaştığı yeni Marvel filmi Captain Marvel’dan bir fragman paylaşıldı.

Ekran Resmi 2019-01-09 15.54.44

Marvel Sinematik Evreni’nden Avengers: Endgame ile birlikte bu yıl vizyona girecek bir diğer film olan Captain America, süper kahraman filminin hakkını veren bir fragmanla karşımızda. Avengers ekibinin kuruluş günlerine de göz kırpan fragmanda artık kahramanımızın güçlerini iyiden iyiye görüyoruz ve Nick Fury ile tanışma hikayesine odaklanıyoruz.

Daha önce Marvel Stüdyolarının yöneticisi Kevin Feige’in “Captain Marvel, Thanos ile olan mücadelede üstünlüğü iyiliğin tarafına geçirebilecek kadar güçlü bir karakter. Hatta Marvel’a göre serideki en güçlü karakter de Captain Marvel olacak.” açıklamasıyla şaşırmıştık. 1990’larda geçecek olan hikaye, hem Carol Danvers’ın hikayesini hem de Marvel Sinematik Evreni’nin bilinmeyen bir dönemine ışık tutacak.

Starforce’un lideri Mar-Vell rolünde Jude Law, Guardians of the Galaxy’den tanış olduğumuz Korath rolünde Djimon Hounsou, yine Guardians of the Galaxy’de izlediğimiz Ronan the Accuser rolünde Lee Pace, Minn-Erva rolünde Gemma Chan, Talos rolünde Ben Mendelsohn ve Maria “Photon” Rambeau rolünde ise Lashana Lynch gibi zengin bir süper kahraman kadrosuna sahip film, 8 Mart 2019‘da vizyonda.