YENİ EDGAR WRIGHT FİLMİ PSİKOLOJİK GERİLİM OLACAK

YENİ EDGAR WRIGHT FİLMİ PSİKOLOJİK GERİLİM OLACAK


Projeler projeler...


2017’de çektiği Baby Driver ile hem sinemaseverlerden hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan Edgar Wright, filmin devam senaryosunun taslağını tamamladığını açıkladı.

Baby-Driver-Edgar-Wright-Ansel-Elgort

Bir yandan da bir sonraki filmi üzerine kafa yormaya başlayan Wright, filmin senaryosunu Penny Dreadful’un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns’a emanet edeceğini paylaştı. Baby Driver’ı çekerken orijinal Suspiria’daki renk kullanımından çok etkilendiğini açıklayan Wright, isimsiz yeni filminin korku/gerilim türünde olacağının da ipucunu verdi. Tarz olarak 1973 yapımı Don’t Look Now ve Roman Polanski imzalı Repulsion filmlerini andıracak film, başroldeki kadın karakterinin etrafında bize Londra’yı gezdirecek. Bu projesiyle ilgili “Hayatımın 25 yılını geçirdiğim Soho’da geçecek bir film yapmayı hiç düşünmemiştim. Hot Fuzz ve Shaun of The Dead filmleriyle sizlerin yaşadığı yerlere dair filmler çektim. Şimdi ise bu film benim var olduğum Londra’da geçecek.” açıklamasını yaptı.

Bütün bunların yanında, aynı zamanda ikonik grup Sparks‘ı konu alan bir belgesel üzerinde çalışan Edgar Wright’a allah zihin açıklığı versin diyoruz. Umarız bu kadar yoğun bir süreç, projelerin aksamasına sebep olmaz.