ZOMBIELAND’İN DEVAM FİLMİNDEN BİR POSTER PAYLAŞILDI

ZOMBIELAND’İN DEVAM FİLMİNDEN BİR POSTER PAYLAŞILDI


#10YearChallange


İlk filmden tam on yıl sonra orijinal kadroyla geri dönecek Zombieland sosyal medya trendlerine uygun bir poster paylaşıldı.

Arada geçen 9 senede başta Deadpool olmak üzere birçok başarılı projeye imza atan Rhett Reese ve Paul Wernick’in uzun süredir hayata geçirmeye çalıştığı Zombieland 2’ye kavuşmamıza az kaldı. Önce filmin oyuncu kadrosundan bulunan Woody HarrelsonJesse EisenbergEmma Stone ve Abigail Breslin’in tam kadro filmde yer alacaklarını açıklamasıyla heyecanlandığımız filmden bugün de bir poster paylaşıldı.

Filmin Twitter hesabı  paylaşılan Zombieland posteri son zamanların meşhur internet akımı #10YearChallenge’a meze oldu. Filmin başrol oyuncularının aynı 2009 yapımı ilk filmin posterindeki gibi dizildiği yeni filmin posteri, ayrıca filmin olası ismini de bizimle paylaştı. Henüz resmi bir açıklama gelmese de yeni posterin altında yazan Double Tap başlığının, yüksek ihtimalle filmin isminin olacağı yönünde dedikodular çoktan dönmeye başladı.

Çerezlik filmler arasında korku komedi türünün başarılı örneklerinden birini sunan Zombieland 2’nin ülkemizde 7 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.