ARMIE HAMMER YENİ BATMAN OLMAYA YAKIN

ARMIE HAMMER YENİ BATMAN OLMAYA YAKIN


Ben Affleck out Armie Hammer in


Son olarak Ben Affleck’in sırtlandığı ve çok da olumlu yorumlar alamadığı Batman rolü için bir süredir yeni adaylar konuşuluyordu. Artık o iddiaların sonuna yaklaşıyoruz gibi gözüküyor.

armie-hammer-lede

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada ortaya çıkan “Robert Pattinson yeni Batman oluyor…” haberlerinden sonra iddiaların işaret ettiği ama bu sefer kesinleşmesi en yakın ihtimal olarak gözüken isim Armie Hammer oldu. 2017’nin en başarılı yapımları arasında yer alan Call Me By Your Name ile uzun bir süre internet dünyasının merkezine oturan isimlerden biri olan Hammer, Ben Affleck’ten boşalan koltuğu doldurmak için son imza aşamasına gelmiş.

Matt Reeves’in yönetmen koltuğunda oturacağı The Batman filmi için Reeves düşündüğü isimleri henüz açıklamasa da The Wrap’in haberine göre Reeves’in Hammer ile birkaç görüşme gerçekleştirip film için kafasındaki role yakın bir isim olduğunu belirttiği ortaya çıktı. Yeni filmde süper kahramandan çok bir dedektif olarak karşımıza çıkacak bir noir Batman filmi çekeceğini ifade eden Reeves, bu arayışın sonuna gelmiş gibi gözüküyor. Henüz kesinleşmiş bir gelişme olmamasına rağmen bu zamana kadar okuduğumuz en ayakları yere basan iddia olarak dikkat çekiyor.

Filmin vizyon tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da 25 Haziran 2021 tarihi öne çıkıyor.