ATLANTA’NIN YENİ SEZONU İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ

ATLANTA’NIN YENİ SEZONU İÇİN BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ


Yakışmadı...


Son yıllarda “Ne yapsa izleriz, dinleriz” dediğimiz ünlü isimlerin başında gelen Donald Glover’ın yaratıcısı, yazarı, yönetmen ve başrolünde olduğu Atlanta’nın üçüncü sezonu için biraz bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

donaldglove_p

Geçtiğimiz gün düzenlenen bir panelde konuşan dizinin yayınlandığı FX kanalının yöneticisi John Landgraf; Fargo ve Taboo gibi yapımlarını kastederek “Her yıl düzenli bir şekilde yayınladığımız çok dizimiz yok. Nitelik ve nicelik arasında bir seçim yapmanız gerekiyor ve biz nitelik tarafında her zaman aşırıya kaçıyoruz” açıklamasını yaptı.

Son olarak Solo: A Star Wars Story ve The Lion King gibi büyük prodüksiyonlarda yer alan Donald Glover’ın yoğun takviminden de bahseden Landgraf, “Donald Glover bir çeşit medya kralı ve gerçekten de gördüğünüzden karmaşık bir hayatı var. İlgilenmesi gereken kişisel olayların yanında yaralanma ve aile yaşantısında karşılaştığı, benim şimdi burada bahsedemeyeceğim tarzda sorunlar da var.” açıklamasıyla Donald Glover aka Childish Gambino’nun bizim gördüğümüzden daha yoğun bir takvimi olduğunu paylaştı. Bu yoğun programın eninde sonunda dizinin çekimlerini de etkilemeye başladığını hatırlatan Landgraf, yeni sezon çekimlerinin Emmy töreninden sonra başlayacağını paylaştı.

Televizyonun on yıllarda gördüğü en kaliteli yapımlardan biri olan Atlanta, umarım arayı çok açmaz.