CILLIAN MURPHY BBC RADIO’DA KENDİ PROGRAMINI YAPACAK

CILLIAN MURPHY BBC RADIO’DA KENDİ PROGRAMINI YAPACAK


3 Mart'ta başlıyor


Her yıl sonu BBC Radio 6 Music‘in misafiri olan ve kaydettiği programlarla gönlümüzü kazanan oyuncu Cillian Murphy, Mart ayından itibaren kendi programıyla iki saat boyunca BBC Radio 6 Music’te sevdiği müzikleri çalacak.

p03t1drd

Peaky Blinders’ın yeni sezon kayıtları bitti bitecek derken bir yandan da dizinin sinema filmi için hazırlık yapan Cillian Murphy, Elbow’un vokalisti Guy Garvey’nin, grubun uzun süredir devam eden albüm kayıtları yüzünden kendi programına vakit ayıramaması sebebiyle BBC Radio 6 Music ekibine dahil oldu.

“Bir müzik ve mixtape aşığı olarak uzun süredir 6 Music hayranı olduğumu söyleyebilirim. Ama şimdi Guy’ın koltuğunda oturup onun görevini üstlenmek benim için değişik bir tecrübe olacak. Her Pazar, ben ve ailemin favori etkinliği olan bu programdan sorumlu olmak benim için büyük bir onur çünkü. 6 Music dünyadaki en iyi radyo istasyonudur!” açıklamasıyla bu görev için ne kadar heyecanlı olduğunu paylaşan Murphy’nin programını 3 Mart’tan itibaren her Pazar 14.00-16.00 arası BBC Music Radio 6 Music’te dinleyebileceğiz.