FRANK ZAPPA HOLOGRAM TURNESİ NİSAN AYINDA BAŞLIYOR

FRANK ZAPPA HOLOGRAM TURNESİ NİSAN AYINDA BAŞLIYOR


1080p Frank Zappa


Geçtiğimiz yıllarda Tupac Shakur, Roy Orbison ve Amy Winehouse gibi müzisyenlerin hologram turnelerinden sonra bu kervana Frank Zappa’nın da katılacağını öğrenmiştik.

bizarreworldoffrankzappa

1993 yılında prostat kanserinden hayatını kaybeden müzik dünyasının özel karakterlerinden Frank Zappa; Michael Jackson, Tupac ve Elvis’ten sonra hologram olarak hayranlarının karşısına çıkacak bir diğer isim olacak. Zappa’nın kendi orkestrasının üyeleri Ray White, Mike Keneally, Scott Thunes, Robert Martin, Ed Mann ve Joe Travers’ın da katılacağı The Bizarre World of Frank Zappa isimli turnenin ilk konseri 19 Nisan’da gerçekleşecek.

Dinleyicilere Frank Zappa klasiklerinin yanı sıra daha önce yayınlanmamış şarkılar ve görüntüler de vaat eden turnede Lady Bianca, Steve Vai ve Arthur Barrow gibi müzisyenler de hologram Zappa’nın misafiri olacak.

Müzisyenin oğlu Ahmet Zappa, turneyle ilgili yaptığı açıklamalarda babasıyla sıklıkla 3D ve hologram teknolojileri üzerine konuştuklarını ve Zappa’nın bu alana özel bir ilgisi olduğunun altını çiziyor. Turnenin tanıtım süreci için paylaşılan tanıtım videosu hemen aşağıda.