İKİ YENİ ALIEN PROJESİ TELEVİZYON YOLUNDA

İKİ YENİ ALIEN PROJESİ TELEVİZYON YOLUNDA


Ridley Scott ve Hulu el ele


Disney’in 20th Century Fox’u satın almasından sonra birer birer gündeme gelmeye başlayan kült yapımların yeniden çevrimine, Alien serisin de katılmak üzere.

aliens-ripley

Ridley Scott’ın bilim kurgu sinemasının en popüler serilerinden olan Alien, bir tanesi Hulu’da yayınlanmak üzere iki farklı proje ile televizyona gelecek. Aslında henüz bir doğrulama gelmeyen bu gelişmeyi ilk olarak geçen sene HNEntertainment’ın tarafından ortaya atılmıştı. Bir yıldır hakkında başka bir detay duymadığımız bu dedikoduyu güncelleyerek daha kesin konuşan HNEntertainment ve Disney cephesinde son zamanlarda gördüğümüz kıpırdanmalar, kapalı kapılar ardında konuşulan bu gelişmenin büyük ihtimalle doğru olduğu yönünde.

Ridley Scott’ın Scott Free isimli prodüksiyon şirketiyle ve projenin danışmanı olarak Hulu’da ekranlara gelecek gizemli yapıma dahil olacağı da yüksek sesle konuşulan bi başka iddia. Scott’ın orijinal filmden beri ortaya çıkan her Alien projesinde bir şekilde dahil olduğunu düşünürsek, bu ihtimal kulağa çok da uzak gelmiyor.

Şimdilik herhangi bir doğrulama ya da yalanlama gelmeyen bu haberlerin nereye bağlanacağını yakın zamanda göreceğiz.