JORDAN PEELE’İN SUNDUĞU THE TWILIGHT ZONE’DAN TRAILER

JORDAN PEELE’İN SUNDUĞU THE TWILIGHT ZONE’DAN TRAILER


1 Nisan'da yayında


60’lar, 80’ler ve 2000’lerin başında ekranlara gelip, her dönem kendisini hatırlatan yapımlardan olan Rod Serling’in yaratıcısı olduğu ünlü fantastik/korku dizisi The Twilight Zone’dan bir trailer yayınlandı. 

Yaklaşık 15 yıl aradan sonra bir kez daha ekranlara dönecek yapım, programın hikaye anlatıcılığını ve sunuculuğunu geçtiğimiz sene Get Out’la En İyi Özgün Senaryo Oscar’ını evine götüren Jordan Peele üstleneceğinin açıklanmasıyla dikkatleri üzerine çevirmişti. CBS All Access’te yayınlanmaya başlayacak diziden 1 Nisan’da yayınlanacak ilk bölümü öncesi bir trailer paylaşıldı.

Yapımda yer alacak Adam Scott, Sanaa Lathan, Tracy Morgan, John Cho, Steven Yeun ve Jacob Tremblay’i de ilk defa canlandırdığı karakterleriyle gördüğümüz programın yeni versiyonunda interaktif videolarıyla ünlü Interlude isimli firma tarafından hayata geçiriliyor. Bölümlerini izleyicinin müdahalesine izin verecek şekilde bırakacak dizi, böylelikle olayların akışı, izleyici yorumuna göre farklı şekillerde ilerleyecek ve farklı sonlar mümkün kılacak.