LOST GERİ DÖNMEYE YAKIN

LOST GERİ DÖNMEYE YAKIN


Hadi hayırlısı


Televizyon tarihinde yapımların ne kadar büyük bir etki yaratabileceğini ve ne kadar geniş kitlelere yayılabileceğini kanıtlayarak ayrı bir yere sahip olan Lost, geri dönüş hazırlığında gibi gözüküyor.

lost-abc-reboot-karey-burke-television-critics-association

ABC Entertainment’ın başkanı Karey Burke, dün akşam yaptığı bir açıklamayla zamanında tüm dünyayı kasıp kavuran Lost dizisini baştan çekmeye istekli olduğunu açıkladı. Bu isteği konusunda da oldukça hevesli gözüken Burke, ”Geceleri yatmaya gittiğimde hayal ettiğim tek şey” diyerek aklının bir köşesinde bu fikrin doğru zamanı beklediğine dair bir işaret verdi. Henüz bu konuyla ilgili dizinin yaratıcıları J.J. Abrams ve Carlton Cuse ile konuşmadığını da sözlerine ekleyen Burke, projenin hayalini uzun zamandır kurduğunu açıkladı.

Televizyon dünyasında son yıllarda popüler olan eski dizileri yeniden hayata getirme trendini düşününce ve bir de üstüne bu açıklamaları ekleyince çok olası bir proje gibi gözüküyor. Oldukça başarılı geçen altı sezonda toplamda 11 Emmy ödülü kazanan dizi, 2010 yılında akılları karıştıran efsanevi bir final ile yayın hayatına son vermişti.

Televizyona nice karakter kazandıran dizinin yeniden çevrimi için resmi olmasa da ilk adım atılmış gözüküyor. Lost’un popülaritesini ve kaliteli bir prodüksiyonla tekrar tekrar işlenebilecek konusunu düşününce biz de “Neden olmasın?” diyoruz.