MARTIN SCORSESE VE LEONARDO DICAPRIO AYNI DİZİDE BULUŞUYOR

MARTIN SCORSESE VE LEONARDO DICAPRIO AYNI DİZİDE BULUŞUYOR


The Devil in the White City


Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese ikilisinin uzun yıllardır üstünde çalıştıkları The Devil in the White City, sonunda hayata geçiyor.

leonardo-dicaprio-martin-scorsese

Daha önce Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island ve The Wolf of Wall Street gibi yapımlarda birlikte çalışan Scorsese ve DiCaprio, Amerikalı yazar Erik Larson’ın çok satan kitabı Devil in the White City’yi televizyona uyarlamak için uzun zamandır çalışıyordu. İlk başta yönetmen ve oyuncu olarak projeye dahil olan ikili, geçen yıllar içinde yapımcı koltuğuna oturdukları yapım için sonunda Hulu ile el sıkıştı.

Gerçek bir hikaye ve karakterlerden esinlenen The Devil in the White City, 1893 yılında gerçekleşen Chicago Dünya Fuarı’nda yolları kesiştikten sonra hayatları iç içe geçen iki adamın hikayesini anlatıyor. İşinde yükselmek isteyen hırslı bir mimar ve fuarı genç kadınları tuzağına düşürüp öldürmek için kullanan bir seri katilin hikayesini anlatacak dizi bizi 80’li yılların renkli atmosferiyle de içine çekecek.

Hulu tarafından hayata geçirilecek dizinin yapımcı kadrosunda Scorsese ve DiCaprio dışında Vinyl dizisinde Scorsese ile birlikte çalışan Rick Yorn ve Emma Tillinger Koskoff, Django Unchained’ın yapımcılarından Stacey Sher ve The Revenant’ın yapımcılarından Jennifer Davisson eşlik ediyor. Dizinin senaryosunu kimin kaleme alacağı ve Scorsese’nin dizide yönetmen olarak yer alıp almayacağı şimdilik belirsizliğini korurken oyuncu kadrosundan da bir detay paylaşılmadı.