MARVEL’IN PATRONUNDAN THE AVENGERS SONRASI HAKKINDA İPUÇLARI

MARVEL’IN PATRONUNDAN THE AVENGERS SONRASI HAKKINDA İPUÇLARI


Patron konuştu


26 Nisan’da vizyona girecek Avengers: Endgame ile bir sayfayı kapatıp yeni bir döneme girecek Marvel’ın, bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

InfinityWar5aabd55fed5fa.0

Devasa bir çizgi roman ve sinema evreninin başındaki isim olan Kevin FeigeComicBook.com’a yaptığı açıklamalarda Marvel Sinematik Evreni’nin bu tarihten sonra yaşayacağı değişimle ilgili ufak detaylar paylaştı. Evrenin muazzam bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Feige, ayrıntılar hakkında açıklama yapmadan önce takipçilerin Thanos ve Spider-Man’in Avrupa’ya yaptığı geziyi takip etmek zorunda olduklarını hatırlattı.

“Yıllardır yaptığımız gibi Avengers: Endgame veya Spider-Man’den sonra bir sonraki projeler hayata geçene kadar bir şey açıklamayacağız. Patron kimliğimin dışında bir hayran olarak sizin de bildiğiniz gibi, bu karakterlerin sahip olduğu sayısız ihtimal ve potansiyel var. Bunun yanında diğer karakterlerle bir araya gelebilecekleri birçok ihtimal de var.” açıklamasıyla bizleri ileride farklı kahramanları ayrı filmlerde görme ihtimaline karşı hazırlıyor.

Şu sıralar Endgame ve sonrası için onlarca teori üreten Marvel hayranları, bakalım bu açıklamalara ne diyecek.