NICOLAS WINDING REFN’İN DİZİSİNİN BÖLÜMLERİ 90’AR DAKİKA OLACAK

NICOLAS WINDING REFN’İN DİZİSİNİN BÖLÜMLERİ 90’AR DAKİKA OLACAK


Too Old To Die Young


Nicolas Winding Refn’in neredeyse bir yıl evvel ilk fragmanı paylaşılan ve bu yıl içinde Amazon Prime’da yayınlanması beklenen dizisi Too Old To Die Young’dan taze bilgi geldi.

screen-shot-2018-05-21-at-3-54-18-pm

Dizinin müziklerini hazırlayan Nicolas Winding Refn’in müzikte çözüm ortağı Cliff Martinez, dizinin 90’ar dakikalık 10 bölümden oluşacağını açıkladı. 10 bölüm ve 90 dakika… Neredeyse 10 adet Nicolas Winding Refn filmi bir arada.

Dizinin zorlayıcı süresine değinen Martinez, bu durumdan dolayı müzikleri hazırlarken çok yoğun bir mesai sürdürdüğünü de belirtti.

Refn’in uzun süredir üstünde uğraştığı Too Old To Die Young’ın kadrosunda Miles Teller, Jena Malone, Billy Baldwin, John Hawkes, Nell Tiger Free, Babs Olusanmokun, Callie Hernandez ve Cristina Rodlo yer alıyor. Dizi, yönetmenin Pusher üçlemesini sevenleri mutlu edecek bir tatta olacak.

Filmografisini, detaycılığını, köşeli sertliğini, algıda bozuculuğunu büyük bir beğeniyle takip ettiğimiz Danimarkalı yönetmen, Los Angeles’ta yaşayan ve uyuşturucu satıcılığı yapan Danimarkalı suçluların, birer katilden şehrin samuraylarına evrilmelerini anlatacak.

Neredeyse 1 yıl evvel yayınlanan fragmanı hatırlayalım.