RED BULL MUSIC İLE GAZİNOLAR DİSKOYA DİSKOLAR DANSA DOYACAK

RED BULL MUSIC İLE GAZİNOLAR DİSKOYA DİSKOLAR DANSA DOYACAK


2 Mart'ta İzmir'deyiz


Rotasını bu sefer İzmir’e çeviren Red Bull Music, gazino kültürünü diskoyla harmanladığı yeni etkinliği Gazinoda Disko’yu duyurdu. 2 Mart Cumartesi gecesi Golf Gazinosu’nda gerçekleşecek etkinlikte DJ No Frost, psychedelic rock müzik grubu Lalalar, Kaan Düzarat ve Barış K sahne alacak.

1549291687_Gazinoda_Disko_Kaan_D__zarat

Geçmişteki eğlence anlayışıyla bugünkü eğlence ve müzik kültürü arasında köprü kurma amacıyla hayata geçirilen etkinlikte seyircinin yaşadığı müzikal deneyimlere özgünlük katmayı amaçlayan Red Bull Music, şanslı kalabalığı küçük bir zaman yolculuğuna çıkaracak.

1549291682_Gazinoda_Disko_Baris_K__1_

Turntablizm akımının Türkiye’deki nadir ve önde gelen isimlerinden DJ No Frost gecenin açılışını yapacak. Eski türkü, funk ve psychedelic parçalara yaptığı özgün editlerini severek dinlediğimiz Kaan Düzarat’a Çilekeş ve Bubituzak ile tanıdığımız ve Gaye Su Akyol ile pek çok ortak çalışmaya imza atan Ali Güçlü Şimşek ve Bülent Ortaçgil ile yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Barlas Tan Özemek’in eşlik ettiği Lalalar, İzmir’deki ilk canlı performansını gerçekleşecek. Lalalar’ın hemen ardından bu sefer de DJ kabinin başına geçecek Kaan Düzarat özel bir DJ setle müzikseverlerin karşısında olacak. Geceyi; kozmik disko ile Anadolu psychedelic müziği setlerinde buluşturmasıyla kendisinden “As bayrakları” diye bahsettiğimiz Barış K. noktalayacak.

İzmir’in ardından İstanbul ve Ankara’nın eski müzik kültürüne yönelik hazırlanan etkinliklerle devam edecek Red Bull Music gecelerinin ilkine bilet almak isteyenleri böyle alalım.