SUPER BOWL’DAN TEASER BOMBARDIMANI

SUPER BOWL’DAN TEASER BOMBARDIMANI


Toy Story 4, Us, Captain Marvel...


Super Bowl nimetleri bitmek bilmiyor. Yakın zamanda izlemeyi heyecanla beklediğimiz bütün yapımlar, bu prestijli tarihi bekleyip bizlere çok da bir şey anlatmayan 30 saniyelik televizyon reklamlarını birer birer yayınladı.

Toy Story 4

Sinemanın ailece izlemesi en zevkli filmlerinden biri olan Toy Story efsanesinin son halkası olacak Toy Story 4’ten Buzz Lightyear’lı bir teaser paylaşıldı. Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette, Joan Cusack, Kristen Schaal ve Tim Allen gibi isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığı film, 4 Haziran 2019’da vizyona girecek.

The Twilight Zone

1959-1964 yılları arasında, 80’ler ve 2000’lerin başında yayınlanan, Rod Serling’in yaratıcısı olduğu ünlü fantastik/korku dizisi The Twilight Zone’un Jordan Peele’in sunumuyla geri dönüş hazırlığı yaptığını sizlerle paylaşmıştık. 1 Nisan’da ilk bölümüyle ekranlarda olacak programdan paylaşılan tanıtım videosuyla kült yapımla ilgili ilk materyali görmüş olduk.

Captain Marvel

Brie Larson’ın başrolünde yer aldığı Captain Marvel, bir değil iki teaser ile Super Bowl’a misafir oldu. Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin yönetmenliğini paylaştığı yeni Marvel filmi Captain Marvel, zaman dilimi olarak 1990’larda geçecek. Carol Danvers’ın hikayesinin yanında Marvel Sinematik Evreni’nin bilinmeyen bir dönemine ışık tutacak film, 8 Mart’ta vizyona girecek.

The Handmaid’s Tale

Son yılların en başarılı yeni yapımlarından biri olan The Handmaid’s Tale, geçtiğimiz iki sezonun flaş dizilerinden biriydi. Üçüncü sezonuyla yine kaliteyi yukarı çekmeye hazırlanan yapımın başlangıç tarihi henüz belirsiz. Hikayenin uyarlandığı kitabın sahibi Margaret Atwood, geçtiğimiz günlerde romanın devamını kaleme alacağını açıklamıştı.

Us

Geçtiğimiz Oscar Ödülleri’ne Get Out ile En İyi Orijinal Senaryo dalında sürpriz bir çıkışla heykelciği kapan Jordan Peele, yeni filmi Us’tan ilk fragmanla bizlere gözdağı vermişti. Verdiği röportajlarda yeni bir korku filmi mitolojisi ve yeni kült korku karakterleri yaratmak istediğini açıklayan Peele’e bu filminde Lupita Nyong’o ve Winston Duke eşlik ediyor.

Scary Stories To Tell In The Dark

Guillermo del Toro’nun yapımcılığını üstlendiği yeni projesi Scary Stories To Tell In The Dark, yaşadıkları şehri kurtarmak için korkunç ölümler çevresinde gelişen gizemli olayları çözmek ve korkularıyla yüzleşmek zorunda kalan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Del Toro’nun aynı zamanda senaryosuna da ortak olduğu filmin yönetmenliğini  Troll Hunter ve The Autopsy of Jane Doe filmlerinden tanıdığımız André Øvredal üstleniyor. 9 Ağustos’ta vizyona girecek filmden yayınlanan ilk teaser, Super Bowl’da gördüğümüz en taze yapım.