THE AFTERMATH İLE İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI SONRASINA GİDİYORUZ

THE AFTERMATH İLE İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI SONRASINA GİDİYORUZ


Keira Knightley ile Alexander Skarsgard başrolde


Başrollerinde Keira Knightley ile Alexander Skarsgard’ın yer aldığı The Aftermath’ten bir sahne paylaşıldı.

indir

Pirates of the Caribbean, The Atonement, Pride and Prejudice, The Imitation Game, Colette gibi dönem filmlerinin aranan yüzü Keira Knightley’ye True Blood, Melancholia, The East, The Little Drummer Girl’de izlediğimiz yakışıklı aktör Alexander Skarsgard’ın eşlik ettiği paylaştığı The Aftermath, II. Dünya Savaşı’nın hayatlarını değiştiren bir ailenin hikayesini anlatıyor.

Rachel ve albay Lewis çiftini takip ettiğimiz filmde II. Dünya Savaşı sonrasında şehrin savaştan arta kalan yaralarını sarmaya yardım etmek üzere bir süreliğine Hamburg’a gitmelerini izliyoruz. Rachel’ın bu süreçte Stefan ile yakınlaşması ise bütün olayın dengesini bozacaktır.

Filmin yönetmen koltuğunda James Kent otururken, senaryo Rhidian Brook’un romanından Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse tarafından uyarlandı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Knightley ve Skarsgard’ın yanı sıra Jason Clarke, Martin Compston, Kate Phillips ve Jannik Schümann gibi isimler yer alıyor. Filmin ülkemizde henüz belirlenmiş bir vizyon tarihi yok.