THE NATIONAL YENİ ALBÜM KAYITLARINI TAMAMLADI

THE NATIONAL YENİ ALBÜM KAYITLARINI TAMAMLADI


Maşallah


2017’de Sleep Well Beast ile yılın akılda kalan işlerinden birine imza atan The National, geçtiğimiz sene de özel bir etkinlikte 2007 çıkışlı Boxer albümünün tamımını canlı çalıp kaydettikleri bir canlı albüm yayınlamıştı.

The+National+-+Would+you+buy+a+used+car+from+these+men_

Bütün bunların yanında sıkı bir turne programı da bulunan The National, meğer bir yandan da yeni albümlerini kaydediyormuş. Artık hiçbir şeyin gizli kapaklı kalmadığı internet çağında grubun yapımcısı Peter Katis’in paylaştıktan sonra hemen sildiği bir Instagram paylaşımıyla ortaya çıkan haber, kısa sürede onaylandı.

Grubun diskografisindeki dokuz albümün beşinde ekibin bir parçası olan Katis, geçtiğimiz ay yeni albümün mix/mastering aşamasının tamamlandığını ve bu yıl içerisinde yeni bir The National albümü yayınlanacağını bağlı olduğu prodüksiyon şirketi Worlds End aracılığıyla açıkladı.

Bunun bir albümden daha fazlası olacağını açıklayan grubun Bryan Devendorf, “Albüme eşlik edecek malzeme, temelde kayıtlar için ilham aldığımız materyallerden oluşuyor. Ortak bir proje desek daha doğru olur. Şimdiden çok bile konuştum.” diyerek gizemli açıklamalarıyla bizleri daha da heyecanlandırdı.

Henüz ismi ve yayın tarihi açıklanmayan albüme yıl bitmeden kavuşmayı umuyoruz.