angelina jolie marvel evrenine katılıyor

angelina jolie marvel evrenine katılıyor


the eternals


Avengers: Edgame’den sonra bir süre Avengers öncesi dönemden hikayelerle karşımıza gelecek Marvel, The Eternals isimli yeni projesinde yer alması içn Angelina Jolie’yi projeye dahil etti.

635972303584698212-MALEFICENT-REVIEW-JOLIE-64559172

Geçtiğimiz yıl vizyona giren The Rider ile kariyerinde bir basamak yukarı çıkan Chloé Zhao’nun yönetmen koltuğunda oturacağı The Eternals için hazırlıklar sürerken, filmin başrollerinden birinde şu sıralar Maleficent: Mistress of Evil’ın çekimleriyle meşgul olan Angelina Jolie’yi izleyeceğimiz açıklandı.

Matthew ve Ryan Firpo’nun senaryosunu yazdığı film, bizi milyonlarca yıl öncesine götürecek ve Celestials isimli kozmik varlıkların, insanlar üzerinde deney yapması sonucu ortaya çıkan süper güçlü insanların hikayesini anlatacak. Bir yandan da kozmik güçle dolu Ikaris ve insanların arasında dolaşmayı seven bir başka süper güç Sersi arasındaki aşk hikayesine odaklanacak filmden henüz başka bir detay paylaşılmadı. Marvel’in başındaki isim olan Kevin Feige’in “Sadece Guardians of the Galaxy tarzı yeni bir süper kahraman ekibine hazır olmanızı söyleyebilirim.” diyerek şimdilik noktayı koyduğu filmle ilgili bakalım yakın zamanda neler duyacağız?