beastie boys spike jonze’la sahnelere geri dönüyor

beastie boys spike jonze’la sahnelere geri dönüyor


listen all y'all, it's a sabotage


Müzik dünyasının en nadide gruplarından Beastie Boys, Spike Jonze’un yönetmenliğini üstlendiği yeni gösterisiyle sahnelere geri dönüyor.

Beastie-Boys-Show

2011’de Hot Sauce Committee Part Two’yu yayınlayan ve Adam Yauch’un 2012’de hayatını kaybetmesinden sonra sahnelerden uzak duran Beastie Boys, özel bir şov ile ait olduğu yere, sahneye dönmeye hazırlanıyor.

New York ve Philadelphia’da gerçekleşecek konserler için hazırlık yapan grubun Beastie Boys As Told By Mike Diamond and Adam Horowitz isimli gösterisinin başında Sabotage şarkısı için yönetmen koltuğuna oturan ve aynı zamanda grup üyelerinin yakın arkadaşı da olan Spike Jonze yer alıyor.

Gösterinin içeriğiyle ilgili bir detay paylaşılmazken, geçtiğimiz aylarda Beastie Boys Book isimli grubun bütün hikayesini derinlemesine anlatan bir kitap yayınlayan ikilinin bu özel konserleri de kitabın tanıtım sürecinin bir parçası olacağı konuşuluyor. Sebebi her ne olursa olsun “Keşke biz de izleyebilsek” diye iç geçirdiğimiz bu özel etkinliklere katılacak şanslı bireylerin yolu şimdiden açık olsun.