bir geceye sığan festival gibi : club bangkok

bir geceye sığan festival gibi : club bangkok


biletler bitti bitiyor


Yarın dünya yok olacakmışçasına eğlenmeyi seven Club Bangkok, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz ay Mecra performansıyla geri dönmüştü. Biletleri tükenen, tonlarca insanı toplayan ilk etkinlikten sonra 16 Mart’ta bir kez daha mecra’dalar. Biletler de bitmek üzere, sayılı bilet var, onlara da elinizi çabuk tutup şuradan ulaşabilirsiniz. Şimdi sözü kendilerine bırakalım ve Cumartesi gecesi neler olacağını kendi ağızlarından dinleyelim;

52508000_984108621976721_4602373502832476160_o

10 sene boyunca yemedik, içmedik, dinlemedik, kulağımızın içine Ytong döktük de bir şans verip evet demedik. Hangi önyargımızdan bahsediyoruz? Evet, Kadıköy’de çalmak hakkında olan önyargımızdan bahsediyoruz.

Şubat ayında ilk defa çaldığımız Mecra’daki sold out geceden sonra bu önyargımızın bin türlü belasının verilmesini rica ediyoruz, belki içtiğimiz 22 aşağılık cin tonik de yan roldedir, tam bilemiyoruz ama felaket eğlendik.

İkinci Devre başlasın mı? Haydi başlasın. 16 Mart Cumartesi gelin yine bir gönül yolculuğu yapalım. Kimler bize yancılık etsin? Öncelikle siz, evet evet siz. Sonrasında da bunlar:

The xx, Moderat, MGMT, LCD Soundsystem, The Human League, Arcade Fire, Foals, Caribou, Oasis, Mac DeMarco, Todd Terje, Metronomy, Soulwax, Arctic Monkeys, Robyn, The Libertines, Nicolas Jaar, King Gizzard & the Lizard Wizard, Childish Gambino, L’Impératrice, CAN, Tash Sultana, Radiohead, The Cure, Khruangbin, Joy Division, Kendrick Lamar, Blur, Daft Punk, Tame Impala, Agar Agar, Nick Cave & the Bad Seeds, The Smiths, Pink Floyd, ‪Kali Uchis, Jack White, The Beatles, Air, Depeche Mode, David Bowie, DJ Koze, The Strokes, The Chemical Brothers, King Krule, Sade, Gorillaz, Jorja Smith, Flight of the Conchords, The Clash, Serge Gainsbourg, The Last Shadow Puppets, PJ Harvey, New York Dolls, Queens of the Stone Age, BadBadNotGood, Jamie xx, St. Vincent, Bonobo, Kasabian, New Order, Justice, Iggy Pop, Bloc Party, Talking Heads, Duran Duran, Ramones, Sébastien Tellier, Kanye West, Grimes, The Blaze, JUNGLE, Connan Mockasin, Yeah Yeah Yeahs, Television, Unknown Mortal Orchestra, Drake, Ariel Pink, The Rapture, Four Tet, The White Stripes, Sex Pistols, Lana Del Rey, Royal Blood, Patti Smith, LA Priest, Nine Inch Nails, T. Rex, Temples, La Femme, The Black Keys, Massive Attack, The Avalanches, M83, Kylie Minogue, Mac Miller, Happy Mondays, Pulp, M.I.A. ve daha neler neler…

Biletler bitti bitiyor, elini çabuk tut, hatta hemen gel, hazır gelmişken hemen al. 17 Mart Kanepe Bayramı şimdiden kutlu olsun.

21:30
Kapı Açılış
23:00
Dj Sarıyılan [ Dj Set ]
00:00
Buğra Orcan [ Dj Set ]
01:00
Club Bangkok [ Dj Set ]
03:00
Berjje [ Dj Set ]