britney spears şarkıları müzikal oluyor

britney spears şarkıları müzikal oluyor


once upon a one more time


Popüler kültürün artık eskisi kadar popüler olmayan ama her zaman kült olarak kalacak ismi Britney Spears’ın şarkıları, yeni bir müzikalin soundtrack’i olacak.

britney-spears-90s-wallpaper-1

Once Upon a One More Time ismiyle Chicago’da bu sonbaharda ilk gösterimini yapacak müzikal, Spears’ın en popüler şarkılarının yanında daha az bilinen 20 şarkısına ev sahipliği yapacak. Bizzat Spears’ın hayatını anlatmasa da feminist bir peri masalını sahneye taşıyacak müzikale Britney Spears şarkılarından daha iyi eşlik edecek bir isim düşünemiyoruz.

Jon Hartmere’in yazdığı kitaptan uyarlanacak gösterinin yönetmen koltuğunda Kristin Hanggi yer alacak. Müzikal; sadece Pamuk Prenses, Külkedisi, Rapunzel ve Uyuyan Güzel gibi klasik kitapları okuyan küçük bir kitap kulübü üyesi olan bir grup genç kızın, hep aynı şeyi okumaktan sıkıldıkları anda keşfettikleri Betty Friedan’ın yazdığı ve feminist edebiyatın önemli eserlerinden biri olan The Feminine Mystique’i keşfetmelerinden sonra yaşananları anlatacak.

Dünyanın her yerindeki Britney Spears hayranlarını epey mutlu edecek bu yapımdan bakalım bir görsel ya da video görebilecek miyiz?